Klasse
13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 10B Lys sterk belgisk ale)
Ekstra ingredienser
Sitrongress og ingefær
Brygget
20. juli 2016
Flasket
27. juli 2016
Alkoholstyrke
9,0%
Farve (EBC)
30
OG/FG
1,080 / 1,005
Bitterhet (IBU)
30,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

Byggmalt, egenprodusert

Humle og krydder

Ingefær og sitrongress ved flameout og gjennom whirlpool
10g amarillo 60 min
10 g amarillo 15 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

70 min 66 grader
10 min 78 grader
90 min kok

Gjærtype

wlp 556

Gjærmengde

1L starter

Informasjon om gjæring

7 dager på 23 dager

Kommentarer


[BBcode]