Klasse
8C Oatmeal stout
Brygget
17. november 2012
Flasket
3. desember 2012
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
86
OG/FG
1,050 / 1,012
Bitterhet (IBU)
35,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

Pale Malt 7EBC 4500g (80%)
Chocolate Malt 1200EBC 250g (4%)
Dark Crystal 400EBC 250g (4%)
Roasted Barley 1500EBC 250g (4%)
Flaked Oats 4EBC 400g (7%)

Humle og krydder

Challenger 7.6% 30g 60min
Challenger 7.6% 50g 15min
East Kent Gol. 4.4% 50g 1min

Andre ingredienser

Vann fra Glomma, ingen tilsetninger.

Meskeinformasjon

66 grader i 90 min, mashout 78 grader.

Gjærtype

Safale S04 rehydrert

Gjærmengde

1pk 11,5g tørrgjær

Informasjon om gjæring

22 grader i 16 dager

Kommentarer


[BBcode]