6800 gr Pale malt
1000 gr Munchen malt
300 gr Crystal
200 gr Amber
20 gr Calypso 17 % FWH
20 gr Legacy 8,4 % "
20 gr Calypso 40 min
20 gr Legacy 40 min
20 gr Bravo 10,8 % 40 min
10 gr Calypso 5 min
10 gr Legacy 5 min
10 gr Bravo 5 min
30 gr Calypso 0 min
30 gr Legacy 0 min
30 gr Bravo 0 min
30 gr Calypso tørrhumlet 12 dg
30 gr Bravo tørhumlet 12 dg
10 gr Calypso tørrhumlet 5 dg
10 gr Bravo tørrhumlet 5 dg
Irish Moss 1 ts 10 min
Gjærnæring 1/2 ts 10 min
60 min 66 grader
15 min 78 grader
15 min 78 grader
WLP 001
Slurry 2. generasjon
Med temperaturkontroll på 17-18 grader.