Klasse
6C Imperial IPA
Brygget
21. februar 2014
Flasket
9. mars 2014
Alkoholstyrke
8,7%
Farve (EBC)
22
OG/FG
1075 / 1009
Bitterhet (IBU)
114,4 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

6800 gr Pale malt
1000 gr Munchen malt
300 gr Crystal
200 gr Amber

Humle og krydder

20 gr Calypso 17 % FWH
20 gr Legacy 8,4 % "
20 gr Calypso 40 min
20 gr Legacy 40 min
20 gr Bravo 10,8 % 40 min
10 gr Calypso 5 min
10 gr Legacy 5 min
10 gr Bravo 5 min
30 gr Calypso 0 min
30 gr Legacy 0 min
30 gr Bravo 0 min
30 gr Calypso tørrhumlet 12 dg
30 gr Bravo tørhumlet 12 dg
10 gr Calypso tørrhumlet 5 dg
10 gr Bravo tørrhumlet 5 dg

Andre ingredienser

Irish Moss 1 ts 10 min
Gjærnæring 1/2 ts 10 min

Meskeinformasjon

60 min 66 grader
15 min 78 grader
15 min 78 grader

Gjærtype

WLP 001

Gjærmengde

Slurry 2. generasjon

Informasjon om gjæring

Med temperaturkontroll på 17-18 grader.

Kommentarer


[BBcode]