Klasse
13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 12E Berliner weisse)
Ekstra ingredienser
Molter
Brygget
14. juli 2015
Flasket
24. oktober 2015
Alkoholstyrke
3,0%
Farve (EBC)
5
OG/FG
1034 / 1011
Bitterhet (IBU)
2,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
33,0l
Mengde ferdig øl
4,0l
Gjærbare ingredienser

3200 g pilsmalt
1600 g hvetemalt
200 g acidulated malt

750 g molter (i 4 av literne)

Humle og krydder

10 g Hallertau mittelfruh pellets 3.9% AA, i dekoksjonen

Andre ingredienser

1 ts CaCl2

Meskeinformasjon

55:10 min, ta av tykk dekoksjon
63:60 min,
Bland tilbake dekoksjon og 69:10 min,
77:10 min

Gjærtype

Surdeig

Gjærmengde

1 dl (på 10 liter)

Informasjon om gjæring

1.5 måned primærgjæring på 11L PET-ballong i romtemperatur.
Stikker om til 1 gallon glassballong med tinte molter, ca. 2 måneder i romtemperatur.

Kommentarer

Leverer hos Bryggselv på Hasle


[BBcode]