Klasse
5A Engelsk brown ale
Brygget
25. januar 2014
Flasket
8. februar 2014
Alkoholstyrke
4,8%
Farve (EBC)
29,5
OG/FG
1,050 / 1,014
Bitterhet (IBU)
23,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
30,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

4 kg Maris Otter Pale Malt 5 EBC
400 g Crystal Malt 120 EBC
150 g Dark Crystal 275 EBC
50 g Chocolate Malt 1200 EBC

Humle og krydder

30 g Goldings pellets 5,21% AA (60 min)
20 g East Kent Goldings blomst 5,21% AA (10 min)

Andre ingredienser

Irish moss
Klarningsmiddel

Meskeinformasjon

75 min på 66 grader så 20 min på 70 grader

Gjærtype

WLP005 British Ale

Gjærmengde

1L Gjærstarter

Informasjon om gjæring

Romtemperatur (ca 20 grader) i 14 dager

Kommentarer


[BBcode]