Klasse
4E Amerikansk pale ale
Brygget
13. januar 2014
Flasket
27. januar 2014
Alkoholstyrke
6,1%
Farve (EBC)
14,9
OG/FG
1,051 / 1,005
Bitterhet (IBU)
57,1 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
29,0l
Mengde ferdig øl
26,0l
Gjærbare ingredienser

6.247 kg Maris Otter Malt (95%)
0.329 kg Caramalt (5%)

Humle og krydder

5.0 g Citra Pellet (12.7% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (1 g/L)
25.0 g Citra Pellet (12.7% Alpha) @ 20 Minutes (Boil) (1 g/L)
32.0 g Citra Pellet (12.7% Alpha) @ 5 Minutes (Boil) (1.2 g/L)
52.0 g Citra Pellet (12.7% Alpha) @ 0 Days (Dry Hop) (2 g/L)

Andre ingredienser

2 ts Irish Moss @ 15 Minutes (Boil)
0,5 ts Yeast Nutrient @ 15 Minutes (Boil)

Meskeinformasjon

60 min @ 66 grader
10 min @ 78 grader

Gjærtype

WLP001

Gjærmengde

2 rør

Informasjon om gjæring

Primary: 7 days @ 19° C
Secondary: 7 days @ 19° C
Tertiary: 14 days @ 19° C
Age: 14 days @ 10° C

Kommentarer


[BBcode]