Klasse
10A Belgisk blond
Brygget
26. januar 2014
Flasket
9. februar 2014
Alkoholstyrke
5,7%
Farve (EBC)
19,7
OG/FG
1,058 / 1,015
Bitterhet (IBU)
29,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
30,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

2,8 kg Pale Malt 5 EBC
1,5 kg Munich Malt 15 EBC
400 g Aromatic Malt 50 EBC
400 g Hvete Malt 5 EBC
200 g Crystal Malt 60 EBC

Humle og krydder

40 g Fuggles pellets 4,80% AA (60 min)
40 g Saaz blomst 5,21% AA (10 min)

Andre ingredienser

Irish moss
Klarningsmiddel

Meskeinformasjon

75 min på 67 grader så 20 min på 72 grader

Gjærtype

WLP530 Abbey Ale

Gjærmengde

1L Gjærstarter

Informasjon om gjæring

Romtemperatur (ca 20 grader) i 14 dager

Kommentarer


[BBcode]