Klasse
10D Saison
Brygget
17. desember 2015
Flasket
2. januar 2016
Alkoholstyrke
7,0%
Farve (EBC)
6,9
OG/FG
1058 / 1008
Bitterhet (IBU)
40,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
50,0l
Mengde ferdig øl
45,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsnermalt
Palemalt
Crystalmalt
Havregryn

Humle og krydder

Aurora
Mandarian Bavaria
Scorachi Ace

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

63C
67C
72C
77C

Gjærtype

Vossa Kveik

Gjærmengde

Ca 2 dl fersk gjær

Informasjon om gjæring

Gjæring på 40C i 12dg 2 dg CC

Kommentarer

Med dette ølet ønsket vi å se hvor mye estere vi kunne få ut av vossa kveiken, som er kjent for å fi mye frukt og appelsinsmak. Vi ønsket også å underbygge dette med humlen uten tilsetning av frukt.


[BBcode]