Klasse
13E Andre tilsetninger (basistype 9E Imperial stout)
Ekstra ingredienser
Kaffebønner, kakao nibs, laktose.
Brygget
16. juli 2017
Flasket
1. august 2017
Alkoholstyrke
7,0%
Farve (EBC)
97
OG/FG
1070 / 1020
Bitterhet (IBU)
51,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

Kakao nibs, laktose.

Humle og krydder

Warrior

Andre ingredienser

3 Tørkede guajillo chilli. Trekt i 10 min på 80 grader.

Meskeinformasjon

65 grader i 60 min.

Gjærtype

Safale US05

Gjærmengde

2PK

Informasjon om gjæring

20 grader i 16 dager, 21 dager flaskekarbonering.

Kommentarer


[BBcode]