Klasse
13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 4E Amerikansk pale ale)
Ekstra ingredienser
Molter
Brygget
1. desember 2015
Flasket
9. februar 2016
Alkoholstyrke
5,8%
Farve (EBC)
33
OG/FG
1055 / 1010
Bitterhet (IBU)
22,0 (O)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
200,0l
Mengde ferdig øl
150,0l
Gjærbare ingredienser

Pale Ale
Crystal malt
Kveite malt
Muncner Malt

Humle og krydder

Northeren Brewer
Huell Melon
Saaz

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

62 - 64 Grader 90 min
Utmesk 78-79 grader

Gjærtype

Safale us-5 Slurry

Gjærmengde

415 ML

Informasjon om gjæring

Begynte med 19 grader.Etter 3 dager ned til 15 grader i 9 dager,

Kommentarer


[BBcode]