Oppskrift for Tyttebær fruktøl
Torbjørn Vetland
Klasse
13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 4E Amerikansk pale ale)
Ekstra ingredienser
Tyttebær og laktose
Brygget
21. juli 2017
Flasket
28. august 2017
Alkoholstyrke
4,9%
Farve (EBC)
20
OG/FG
1060 / 1023
Bitterhet (IBU)
25,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser
Malt og frukt
Humle og krydder
Centennial
Citra
Mosaic
Andre ingredienser
Laktose
Meskeinformasjon
Syrnet med lactobacillus brevis.
pH 3,10
Gjærtype
wlp001
Gjærmengde
-
Informasjon om gjæring
-
Kommentarer
-
[BBcode]