4 kg Maris Otter Pale Malt 5 EBC
400 g Crystal Malt 30 EBC
200 g Hvete Malt 5 EBC
100 g Hvete Torrified 5 EBC
25 g Chinook pellets 7,73% AA (60 min)
45 g Hallertauer Mittelfrueh pellets 2.38% AA (10 min)
45 g Saaz pellets 2.13% AA (10 min)
15 g Amarillo pellets 4.08% AA (tørrhumle 7 dager)
15 g Cascade blomst 4.88% AA (tørrhumle 7 dager)
1 tsp Irish Moss (10 min)
1 dråpe Defoamer (60 min)
Koke opp 20L vann til 70 grader
Meske i 75 min på 64-65 grader
Koke opp 10L vann til 75 grader
Meske pånytt i 20 min på 70-72 grader
WLP001 California Al
1 rør
Gjæres i 2 uker på ca 18-20 grader