Klasse
13F Klassisk norsk juleøl
Brygget
5. desember 2015
Flasket
30. januar 2016
Alkoholstyrke
6,8%
Farve (EBC)
50
OG/FG
1,070 / 18
Bitterhet (IBU)
24,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
40,0l
Mengde ferdig øl
37,0l
Gjærbare ingredienser

4260 gr. Pilsmalt, EBC 3,5
300 gr. Viennamalt, EBC 8
333 gr. Crystalmalt, EBC 120
140 gr. Caramalt, EBC 35
120 gr. Crystal, EBC 400
60 gr. Chocolate, EBC 1200
60 gr. Amber, EBC 45
27 gr. Red Crystal, EBC 400
500 gr.Molasses, EBC 200

Humle og krydder

20 gr. Sterling, IBU 4, tid 01:00
25 gr. Hallertau Mittelfruh, IBU 4,7, tid 01:00
25 gr. Tettnanger, IBU 2,4, tid 00:10

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

68°C 75 min
78°C 30 min

Gjærtype

WLP833 German Bock

Gjærmengde

slurry 561 ml.

Informasjon om gjæring

28 dager 8-10 grader
28 dager 3 grader

Kommentarer


[BBcode]