Klasse
10D Saison
Brygget
12. september 2015
Flasket
12. oktober 2015
Alkoholstyrke
7,1%
Farve (EBC)
6
OG/FG
1056 / 1002
Bitterhet (IBU)
37,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

Norsk malt. "Arve" ca. 5 kg.

Humle og krydder

Perle 7.7 % 41 g 60 min
Saaz 2.8 % 20 g 15 min
Saaz 2.8 % 20 g 1 min

Tørrhumlet med 100 gram, Amarillo i fat.

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Mesket iht. instruksfra Bioforsk

Gjærtype

WLP6788 NORWEGIAN FA

Gjærmengde

3 l- starter. 2 gaml

Informasjon om gjæring

20 grader i 4 uker

Kommentarer


[BBcode]