Klasse
6C Imperial IPA
Brygget
7. februar 2018
Flasket
24. februar 2018
Alkoholstyrke
9,0%
Farve (EBC)
7,2
OG/FG
1,077 / 1,010
Bitterhet (IBU)
79,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsnermalt
Palemalt
Hvetemalt
Carapils
Flaket Havre
Sukker

Humle og krydder

Azacca
El Dorado
Citra
Nelson Sauvin
Mosaic

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

En stegs infusjonsmesk, 65 grader i 60 minutter. Utmesk på 75 grader i 10 minutter.

Gjærtype

WLP007

Gjærmengde

400 mrd

Informasjon om gjæring

Pitch på 17 grader, gjæring på 18,5 første fire dager, deretter opp på 21 grader i ti dager.

Kommentarer


[BBcode]