Klasse
13C Trelagret øl (basistype 12C Flamsk rød)
Ekstra ingredienser
Brygget
6. februar 2016
Flasket
3. november 2016
Alkoholstyrke
4,7%
Farve (EBC)
49
OG/FG
1047 / 1008
Bitterhet (IBU)
15,0 (L)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
25,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsner Malt 3 EBC 1546 g
Vienna 7 EBC 1134 g
Aroma Malt 150 EBC 773 g
Munich Malt 20 EBC 515 g
Cara Munich I 100 EBC 618 g
Special B 300 EBC 515 g
Wheat Malt 3 EBC 206 g
Unmalted Wheat 3 EBC 825 g

Humle og krydder

Hallertauer Mittelfruh 4.7 % 25 g 60 min
Hallertauer Mittelfruh 4.7 % 25 g 10 min

Andre ingredienser

Lagret på eikefat

Meskeinformasjon

Mash schedule

70 graders mesk i 60 minutter, hev så til 76 grader i 10 min,skyllevann 80 grader. Kok to timer.
Total grain weight for mash: 6132 g

Gjærtype

Wyeast 3763 Roeselar

Gjærmengde

4 pk

Informasjon om gjæring

Wyeast 3763 Roeselare Blend. Supplert med 50 gr. US05

Kommentarer

Solerabrygging på eikefat.


[BBcode]