Klasse
3B Bock
Brygget
30. desember 2017
Flasket
21. januar 2018
Alkoholstyrke
7,0%
Farve (EBC)
37
OG/FG
1,070 / 1,020
Bitterhet (IBU)
25,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
52,0l
Mengde ferdig øl
48,0l
Gjærbare ingredienser

13,5 kg (86%) Best Munich Dark
1,5 kg (9,6 %) Best Pilsen Malt
0,4 kg (2.6 %) Best Caramel Munich
0,15 kg (1%) Carafa II Special

Humle og krydder

48 g Magnum (60 min)
30 g Hallertauer Mittelfrüh (15 min)

Andre ingredienser

Gjærnæring, 1 fellingstablett. 2 ss med oppløst gelantin, sukker til karbonering tilsatt før cold crash og flasking

Meskeinformasjon

67 C i 60 min,
78 C 10 min (utmesk), skylling

Gjærtype

Saflager W-34/70

Gjærmengde

5 pk tørrgjær

Informasjon om gjæring

14 dager 10C,
7 dager 15 C

Kommentarer

Medbryggere:
Fredrik Johnsen
Lars-Ingvald Klovning


[BBcode]