Klasse
3A Helles bock/Maibock
Brygget
3. januar 2018
Flasket
2. august 2018
Alkoholstyrke
6,0%
Farve (EBC)
0
OG/FG
1,064 / 1,017
Bitterhet (IBU)
25,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
ja
Mengde vørter
85,0l
Mengde ferdig øl
70,0l
Gjærbare ingredienser

24 kg pils malt
2 kg Carapils

Humle og krydder

Bitter humle: 100 gram Nothern Brewer

Aroma humle: 175 gram Saaz 15 min før flame out. 175 gram ved flame out.

Andre ingredienser

Gjær næring
Flokkureringsmiddel

Meskeinformasjon

60 min ved 68 grader

Gjærtype

WLP 830

Gjærmengde

Mye (10. generasjon)

Informasjon om gjæring

Gjæret ved 9.5 grader til 2/3 av FG nådd. Deretter rampet opp til 18 grader før rolig nedramping før ColdCrash.

Kommentarer


[BBcode]