Klasse
3A Helles bock/Maibock
Brygget
1. januar 2015
Flasket
25. januar 2015
Alkoholstyrke
6,6%
Farve (EBC)
15
OG/FG
1062 / 1012
Bitterhet (IBU)
44,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
12,0l
Mengde ferdig øl
11,0l
Gjærbare ingredienser

2,5 kg Pilsner
0,15 kg Pale krystall
0,15 kg Caramunich III

Humle og krydder

45 g Saaz 3,6% - 60 min
15 g Saaz 3,6% - 15 min
20 g Saaz 3,6% - 5 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

45 grader 20 min
60 grader 30 min
70 grader 20 min
75 grader utmesking

Gjærtype

Wyeas Urquell Lager

Gjærmengde

Starter på ett rør

Informasjon om gjæring

10 grader i 15 dager

Kommentarer


[BBcode]