Klasse
7B Dunkelweizen
Brygget
2. januar 2016
Flasket
8. mars 2016
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
30
OG/FG
1050 / 1012
Bitterhet (IBU)
11,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
45,0l
Mengde ferdig øl
38,0l
Gjærbare ingredienser

Hvete 2500g
Cara hvete 1200g
Pils 3580g
Mørk hvete 3000g

Humle og krydder

Hersbrucker 100g på 60 minutt

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

56 grader i 20 minutt
69 grader i 60 minutt
75 grader i 15 minutt

Gjærtype

3068 Slurry

Gjærmengde

500 ml

Informasjon om gjæring

12 dager på 17 grader
5 dager på 22 grader

Kommentarer


[BBcode]