Klasse
9E Imperial stout
Brygget
1. juli 2013
Flasket
None
Alkoholstyrke
8,53%
Farve (EBC)
103
OG/FG
1081 / 1016
Bitterhet (IBU)
41,0 ()
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
12,0l
Mengde ferdig øl
10,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsnermalt: 2250g
Flaked oats: 250g
Cara Munich: 250g
Chocolate: 250g
Chocolate, pale: 250g
Peated malt: 250g
Roasted barley: 250g

Humle og krydder

Target: 60 min
East Kent Goldings: 15 min

Andre ingredienser

irish moss og gjærnæring - 15 min

Meskeinformasjon

enstegsmesket ved 66 grader i 90 minutter. Mistenker at termometeret viste noen grader for mye, så den faktiske temp kan være noe lavere.

Gjærtype

WLP007

Gjærmengde

1,5l starter

Informasjon om gjæring

21 dager ved 18 grader.

Kommentarer

Basert på Mikkeller beer geek breakfast.


[BBcode]