Klasse
5A Engelsk brown ale
Brygget
25. januar 2014
Flasket
22. februar 2014
Alkoholstyrke
4,8%
Farve (EBC)
30
OG/FG
1,050 / 1,015
Bitterhet (IBU)
23,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
30,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

4 kg Maris Otter Pale Malt 5 EBC
400 g Crystal Malt 120 EBC
150 g Dark Crystal 275 EBC
50 g Chocolate Malt 1200 EBC

Humle og krydder

30 g Goldings pellets 5,21% AA (60 min)
20 g East Kent Goldings blomst 5,21% AA (10 min)

Andre ingredienser

1 teskje Irish Moss (5 min)
1 dråpe Defoamer (60 min)

Meskeinformasjon

Koke opp 20L vann til 72 grader
Meske i 20L i 75 min på 66-68 grader
Koke opp 10L vann til 75 grader
Meske i 10L i 20 min på 70-72 grader

Gjærtype

WLP005 British A

Gjærmengde

1 rør

Informasjon om gjæring

Gjæret 2 uker på gjæringskar på 17-20 grader.

Kommentarer


[BBcode]