Klasse
10A Belgisk blond
Brygget
13. januar 2017
Flasket
29. januar 2017
Alkoholstyrke
5,5%
Farve (EBC)
8
OG/FG
1,051 / 1,009
Bitterhet (IBU)
20,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

3,47 kg Pilsner Malt
0,80 kg Hvete Malt
0,80 kg Munich Light Malt
0,13 kg Cara Clair

Humle og krydder

14 g Magnum [13,20 %] - 60 min
30 g Citra [12,40 %] - 0 min
50 g Citra [12,40 %] - tørr

Andre ingredienser

1/2 tablett Whirlfloc

Meskeinformasjon

Mesket på 67⁰C i 75 minutter.
Utmesk på 77⁰C i 5 minutter.

Gjærtype

WLP550

Gjærmengde

240 milliarder

Informasjon om gjæring

Gjæret ved 20⁰C

Kommentarer


[BBcode]