Klasse
7C Belgisk wit
Brygget
18. juli 2018
Flasket
2. august 2018
Alkoholstyrke
5,3%
Farve (EBC)
6
OG/FG
1048 / 1004
Bitterhet (IBU)
35,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsenmalt 2,5 kg
hvetemalt 2,0kg
flaket hvete 0,3 kg
rørsukker 0,2kg

Humle og krydder

Saab 80gr
Amarillo 20 gr
Mosaic 20 gr
Appelsinskall 40gr
sitronskall fersk 10 gr
korianderfrø knust 4 gr

Andre ingredienser

Prikospurre 0,5 kg

Meskeinformasjon

55 grader 15 min
66 grader 60 min
78 grader 15min

Gjærtype

Wlp 400

Gjærmengde

Slurry 0,5 l

Informasjon om gjæring

21-22 grader i 14 dg.

Kommentarer


[BBcode]