Klasse
3C Doppelbock
Brygget
24. august 2019
Flasket
21. september 2019
Alkoholstyrke
8,7%
Farve (EBC)
45,5
OG/FG
1,086 / 1,020
Bitterhet (IBU)
25,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,5l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

3.96 kg Munich Malt
3.77 kg pilsner malt
0.290 kg Crystal 45l
0.190 kg pale chocolate
0.190 kg dark crystal
0.100 kg black malt

Humle og krydder

30 gram magnum 10,2 Aa 60 min kok

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

66 grader - 180 min
72 grader - 30 min
77 grader - 10 min

Gjærtype

Wlp 833

Gjærmengde

600milliarder seller

Informasjon om gjæring

10 grader - 18 dager
15 grader - 3 dager
10 grader - 3 dager
5 grader - 2 dager

Kommentarer

Brukte whirlfloc samt clarity ferm


[BBcode]