Klasse
4E Amerikansk pale ale
Brygget
16. februar 2019
Flasket
27. februar 2019
Alkoholstyrke
5,6%
Farve (EBC)
11
OG/FG
1,060 / 1,017
Bitterhet (IBU)
9,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
21,0l
Mengde ferdig øl
17,0l
Gjærbare ingredienser

5 kg Pale
1 kg Flaka Havre
650 gram Hvete
650 gram flaka Hvete
250 gram Acid

Humle og krydder

10 gram Ahtanum 20 min.
30 gram Citra 5 min.
45 gram Ahtanum 0 min.
30 gram Citra 0 min.
45 gram Simcoe 0 min.
40 gram Vic Secret 2 dager
20 gram Simcoe 2 dager
40 gram Vic Secret 7 dager
20 gram Simcoe 7 dager

Andre ingredienser

1 stk whirlfloc 15 min.
1 teskje gjærnæring 10 min.

Meskeinformasjon

60 min. på 68 grader.
10 min. på 76,7 grader.

Gjærtype

Vossakveik

Gjærmengde

50ml slurry

Informasjon om gjæring

Pitch 27 grader.
34 grader 2 døgn .
30 grader 2 døgn.
29 grader resta .
cc i 48 timer.

Kommentarer


[BBcode]