Klasse
7D Weizenbock
Brygget
26. november 2018
Flasket
10. desember 2018
Alkoholstyrke
7,1%
Farve (EBC)
50
OG/FG
1077 / 1024
Bitterhet (IBU)
27,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

I kilo;
Hvete 10
Best Munich lys 3,3
Best Munich mørk 1,65
Best Caramel Hell malt 30EBC 0,5
TF pale chocolate malt 0,7
TF Brown 0,5

Humle og krydder

Hallertauer mittelfruh 50G 5,0% 60min

Spalt select 50G 5,3% 60min

Hallertauer mittelfruh 20G 5,0% 15min

Spalt select 20G 5,3% 15min

Andre ingredienser

Youngs Campden (440mg SMB/tbl) 8,9 knuste tabletter i Mesk

Youngs Campden (440mg SMB/tbl) 7,7 Knuste tabletter i Skyllevann

Calsiumclorid CaCL2 9G I mesk og skyllevann

Magnesiumsulfat MgSo 2G I mesk og skyllevann

Meskeinformasjon

66C i 70 min
77C i 10 min
O2 75 sek, en liter

Gjærtype

WLP380

Gjærmengde

2 pk i 1,5L starter

Informasjon om gjæring

17C i 14 dager

Kommentarer


[BBcode]