Klasse
10D Saison
Brygget
5. november 2019
Flasket
25. november 2019
Alkoholstyrke
7,0%
Farve (EBC)
12
OG/FG
1060 / 1008
Bitterhet (IBU)
30,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
80,0l
Mengde ferdig øl
65,0l
Gjærbare ingredienser

15 kg Pilsmalt
1 kg Belgisk candisukker

Humle og krydder

60 min, Fuggle 90gr.
15 min, EKG 35 gr
5 min, EKG 25gr

Andre ingredienser

2 tab. Wirlflock

Meskeinformasjon

65 grader 90 min

Gjærtype

Dupont Gjær

Gjærmengde

5 liter forkultur

Informasjon om gjæring

Starter på 25 grader, la stige fritt til 35 ev. under tvang, en uke på 35, deretter synker den og gjærer ut.

Kommentarer


[BBcode]