Klasse
4E Amerikansk pale ale
Brygget
8. desember 2019
Flasket
22. desember 2018
Alkoholstyrke
5,4%
Farve (EBC)
11
OG/FG
1,051 / 1,010
Bitterhet (IBU)
40,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
21,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

Palemalt, viennamalt, carapils, hvetemalt, cararuby, carahell

Humle og krydder

Zappa

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

66 grader infusjonsmesk i 60 minutter, utmesk på 75 grader

Gjærtype

US-05

Gjærmengde

2 pakker

Informasjon om gjæring

Primærgjæring på 18 grader i fire døgn, deretter økning til 21 grader resten av gjæringsforløpet.

Kommentarer


[BBcode]