Klasse
4E Amerikansk pale ale
Brygget
1. juni 2018
Flasket
30. august 2018
Alkoholstyrke
4,0%
Farve (EBC)
11
OG/FG
1045 / 1010
Bitterhet (IBU)
41,0 (B)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

Pale Malt 4,5 kg
Wheat Malt 0,4 kg
Biscuit Malt 0,1 kg
Caramalt 0,1 kg

Humle og krydder

40g Cascade 60 min
30g Cascade 10 min
50g Cascade 5 min
50g Cascade tørrhumles

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Maskes på 65 grader i 60 min.

Gjærtype

Lallemand BRY-97

Gjærmengde

2 pk

Informasjon om gjæring

Gjæret på 20 grader i 14 dager.

Kommentarer

Tørrhumlet med pellets rett i gjæringskaret etter 4 dager.


[BBcode]