Klasse
9A Engelsk barley wine
Brygget
2. mai 2017
Flasket
31. mai 2017
Alkoholstyrke
10,2%
Farve (EBC)
29
OG/FG
1112 / 1034
Bitterhet (IBU)
63,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
29,0l
Mengde ferdig øl
24,0l
Gjærbare ingredienser

13,2 kg Palemalt
800g Cara Munich II
500g Biscuitmalt
300g Cara Pils
200g Smoked malt

Humle og krydder

70g Magnum @ 90 min
28g EKG @ 15 min
30g EKG @ 5 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

160 min @ 63 grader
15 min @ 76 grader

Gjærtype

WLP028

Gjærmengde

2x 2,5l starter

Informasjon om gjæring

21 dager @ 21 grader

Kommentarer


[BBcode]