Klasse
10D Saison
Brygget
26. februar 2019
Flasket
17. mars 2019
Alkoholstyrke
7,8%
Farve (EBC)
20
OG/FG
1065 / 1006
Bitterhet (IBU)
30,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
75,0l
Mengde ferdig øl
68,0l
Gjærbare ingredienser

15 kg pale malt
3 kg flaket mais
1 kg hvete malt

Humle og krydder

Magnum 100 gr
Amarillo 300 gr

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

67grader i 90 min
78 i 10 min
Koker 60 min

Gjærtype

Wlp 670

Gjærmengde

2,8 liter starter

Informasjon om gjæring

Gjærer oksygenfritt i tank starter på 18 grader øker etter hvert grdvis til 25.

Kommentarer

Åpne forsiktig, masse kullsyre i denne.....!,,


[BBcode]