Klasse
3A Helles bock/maibock
Brygget
10. januar 2020
Flasket
20. februar 2020
Alkoholstyrke
6,1%
Farve (EBC)
12
OG/FG
1,066 / 1,020
Bitterhet (IBU)
28,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
9,0l
Mengde ferdig øl
8,0l
Gjærbare ingredienser

Pils malt, 74%
Vienna, 13%
Munich, 7%
Acid malt, 4%
Victory, 2%

Humle og krydder

Polaris, 19 IBU@60min
Hallertauer Mittelfrueh, 5 IBU@30min
Hallertauer Mittelfrueh, 3 IBU@15min
Hallertauer Mittelfrueh, 2 IBU@5min

Andre ingredienser

1ea. Protafloc Tablet
1ea. Servomyces
1ea. Yeast Nutrient
10ml Clarity Ferm

Meskeinformasjon

Acid rest @ 38degC for 30min
Protein rest @ 58degC for 10min
Mash @ 65degC for 90min
Mash @ 72degC for 60min
Mash out @ 76degC for 15min
#1 Decoction @ 65degC for 15min
#2 Decoction @ 72degC for 15min

Gjærtype

WLP860

Gjærmengde

2L Starter

Informasjon om gjæring

10degC for 6 days
11degC for 12 days

Kommentarer

Kegged and carbonated with 1.5L wort.


[BBcode]