Klasse
3E Klassisk norsk juleøl
Brygget
8. september 2019
Flasket
13. september 2019
Alkoholstyrke
6,0%
Farve (EBC)
40
OG/FG
1060 / 1020
Bitterhet (IBU)
25,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
15,0l
Mengde ferdig øl
12,0l
Gjærbare ingredienser

0.54 g Brewtan b (Mash 60.0 mins) Fining 5 - -
3.10 kg CHÂTEAU MUNICH (25.0 EBC) Grain 6 56.7 % 2.02 L
1.60 kg CHÂTEAU PILSEN 2RS (3.0 EBC) Grain 7 29.3 % 1.04 L
0.29 kg Caramunich II (Weyermann) (124.1 EBC) Grain 8 5.3 % 0.19 L
0.29 kg Melanoidin (Weyermann) (59.1 EBC) Grain 9 5.3 % 0.19 L
0.19 kg CHÂTEAU SPECIAL B® (300.2 EBC)

Humle og krydder

17 ibu magnum i FWH
Saaz til 8 IBU ved 30 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

69 grader i 30 min
72 i 30 min

Gjærtype

WLP833

Gjærmengde

2x pitchrate

Informasjon om gjæring

9 grader til 3-4 poeng fra spund

Kommentarer


[BBcode]