Brygger: Erik Nygaard Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5A Engelsk brown ale OG: 1052 FG: 1013 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 33,0 Beregnet farge: 65 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,5 kg Maris Oter 1 kg Victory 0,3 kg caramunich 0,3 kg pale chocolate 0,2 kg chocolate [B]Humle og krydder[/B] 25 g northern brewer @ 60 20 g EKG @ 30 [B]Andre ingredienser[/B] I meskevann: 0,8 ts kalsiumklorid 0,5 ts gips 1 ts kritt 0,8 ts natron I skyllevann: 0,4 ts gips 0,6 ts kalsiumklorid [B]Meskeinformasjon[/B] 65C i 75 min + mash out 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP028 Gjærmengde: Sånn ca passe Informasjon om gjæring: 18 C i 10 dager 23 C til ferdig Cold crash Opp til 23 for flasking [B]Kommentarer[/B] Karbonert med krausen fra tilbakeholdt vørter. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. februar 2018 Flasket: 23. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N