Brygger: Glenn Roger Lie Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1,075 FG: 1,021 Mengde vørter: 20,5l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 7,35% Beregnet IBU: 105,5 Beregnet farge: 36,9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8 kg Pale malt 0,3 kg Caraaroma 0,2 kg Crystal 120 [B]Humle og krydder[/B] 30 g Chinook @ FWH 30 g Chinook @ 90 min 14 h Chinook @ 20 min 14 g Chinook @ 15 min 14 g Chinook @ 10 min 14 g Chinook @ 5 min 14 g Chinook @ 0 min 40 g Chinook, tørrhumlet i 6 dager [B]Andre ingredienser[/B] Protafloc Servomyces [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader C i 50 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White Labs WLP007 Gjærmengde: 1 rør, 3 L starter Informasjon om gjæring: Gjæret på 19 grader C i 13 dager Cold crash ved 1 grad C i 2 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 23. februar 2015 Flasket: 18. mars 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F