Brygger: Glenn Roger Lie
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6C Imperial IPA
OG: 1,075
FG: 1,021
Mengde vørter: 20,5l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 7,35%
Beregnet IBU: 105,5
Beregnet farge: 36,9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
8 kg Pale malt
0,3 kg Caraaroma
0,2 kg Crystal 120

[B]Humle og krydder[/B]
30 g Chinook @ FWH
30 g Chinook @ 90 min
14 h Chinook @ 20 min
14 g Chinook @ 15 min
14 g Chinook @ 10 min
14 g Chinook @ 5 min
14 g Chinook @ 0 min
40 g Chinook, tørrhumlet i 6 dager

[B]Andre ingredienser[/B]
Protafloc
Servomyces

[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader C i 50 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: White Labs WLP007
Gjærmengde: 1 rør, 3 L starter
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 19 grader C i 13 dager
Cold crash ved 1 grad C i 2 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 23. februar 2015
Flasket: 18. mars 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: F