Brygger: Leif Egge
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4B Engelsk best bitter
OG: 1,048
FG: 1,012
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 45,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 36,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
10 kg Maris Otter
1 kg Carared

[B]Humle og krydder[/B]
50g East Kent Golding @ 60m
50g Fuggles @ 60 min
50g East Kent Golding @ 20 min
50g Fuggles @ 20 min 

All homegrown hops

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67c - 60 min 
78c - 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 007
Gjærmengde: 2 Vials
Informasjon om gjæring:
19C - 2 weeks

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N