Brygger: Leif Egge Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4B Engelsk best bitter OG: 1,048 FG: 1,012 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 36,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 10 kg Maris Otter 1 kg Carared [B]Humle og krydder[/B] 50g East Kent Golding @ 60m 50g Fuggles @ 60 min 50g East Kent Golding @ 20 min 50g Fuggles @ 20 min All homegrown hops [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67c - 60 min 78c - 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 007 Gjærmengde: 2 Vials Informasjon om gjæring: 19C - 2 weeks [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N