Brygger: Roger Garshol
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4H Irsk rød
OG: 123
FG: 25,600
Mengde vørter: 45,0l
Mengde ferdig øl: 43,0l
Alkoholstyrke: 5,3%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 20 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt
CaraRed
Crystal Malt
Roasted Barley

[B]Humle og krydder[/B]
East Kent Golding

[B]Andre ingredienser[/B]
Irish Moss
kalsium klorid
Epsom Salt
Gips

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 degC
kontinuerlig utvask

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Usafale-05
Gjærmengde: 3 pk
Informasjon om gjæring:
I kjøleskap styrt av Brewpi.
17degC 7 dager
3 dager diacetylhvile ved 20 degC
1 uke ved 0 degC

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. februar 2016
Flasket: 5. mars 2016
Filtrert: Ja
Karbonering: F