Brygger: Roger Garshol Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4H Irsk rød OG: 123 FG: 25,600 Mengde vørter: 45,0l Mengde ferdig øl: 43,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 20 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt CaraRed Crystal Malt Roasted Barley [B]Humle og krydder[/B] East Kent Golding [B]Andre ingredienser[/B] Irish Moss kalsium klorid Epsom Salt Gips [B]Meskeinformasjon[/B] 67 degC kontinuerlig utvask [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Usafale-05 Gjærmengde: 3 pk Informasjon om gjæring: I kjøleskap styrt av Brewpi. 17degC 7 dager 3 dager diacetylhvile ved 20 degC 1 uke ved 0 degC [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. februar 2016 Flasket: 5. mars 2016 Filtrert: Ja Karbonering: F