Brygger: Ole S. Vikenes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10A Belgisk blond OG: 1058 FG: 1020 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,65% Beregnet IBU: 71,0 Beregnet farge: 197 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3800g light ale ekstrakt 200g medium ale spraymalt 350g Cara Munich I 200g Carahell [B]Humle og krydder[/B] 80g Saaz 5,0% pellets 60 min 20g Spalt 5,0% pellets 60 min 45g Perle 9,0% pellets 15 min 60g Hallertau Hersbrucker 6,0% 5 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1762 Belgian Abbey II og Nottingham Ale Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: 11 dager gjæring på 22grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. mars 2013 Flasket: 21. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N