Brygger: Ole S. Vikenes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10A Belgisk blond
OG: 1058
FG: 1020
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,65%
Beregnet IBU: 71,0
Beregnet farge: 197 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3800g light ale ekstrakt 
200g medium ale spraymalt
350g Cara Munich I
200g Carahell

[B]Humle og krydder[/B]
80g Saaz 5,0%  pellets 60 min 
20g Spalt 5,0% pellets 60 min 

45g Perle 9,0% pellets 15 min 
60g Hallertau Hersbrucker 6,0% 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]


[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1762 Belgian Abbey II og Nottingham Ale 
Gjærmengde: 2 pakker 
Informasjon om gjæring:
11 dager gjæring på 22grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. mars 2013
Flasket: 21. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N