Brygger: Jørn Hammerud Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2D Münchener dunkel OG: 1,044 FG: 1,009 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 4,9% Beregnet IBU: 32,0 Beregnet farge: 45 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2500 g Munich Malt - 10L (19,7 EBC) 2500 g Vienna Malt (6,9 EBC) 300 g Caramunich Malt (110,3 EBC) 150 g Carafa III (1034,3 EBC) 100 g Special B Malt (354,6 EBC) [B]Humle og krydder[/B] 25,00 g Smaragd [5,90 %] - 60 min, 18,4 IBUs 25,00 g Smaragd [5,90 %] - 20 min, 11,1 IBUs 20,00 g Smaragd [5,90 %] - 5 min, 2,9 IBUs [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader i 1 time. Skyllevann 82 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Mangrove Jack’s M76 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: 8 grader i 21 dager [B]Kommentarer[/B] 5 gram sukker pr liter øl [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. januar 2018 Flasket: 26. januar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N