Brygger: Pål Mikalsen Rolfsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9D Baltisk porter
OG: 1078
FG: 1025
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 44,0
Beregnet farge: 67 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter Pale Malt	 	            5	EBC	 	5900	g
Amber Malt	 	                  45	EBC	 	450	g
Chocolate (dehusked) Malt	 	800	EBC	 	400	g
Crystal Malt             	                125	EBC	 	400	g
Special B 230 EBC	 	        300	EBC	 	250	g
Rye Malt 6 EBC	 	                   6	EBC	 	800	g

[B]Humle og krydder[/B]
East Kent Golding	 6.5%	alpha	 	15	g	 	60	minutes
East Kent Golding	 6.5%	alpha	 	20	g	 	15	minutes
East Kent Golding	 6.5%	alpha	 	20	g	 	1	minutes
East Kent Golding	 6.5%	alpha	 	45	g	 	60	minutes

[B]Andre ingredienser[/B]
Irish Moss
Gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1084 Irish Ale
Gjærmengde: 1 rør i fire liter starter
Informasjon om gjæring:
18-20 grader

[B]Kommentarer[/B]
Bjarke Knizek Vang er også medbrygger.

Monkey Brew

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 20. desember 2012
Flasket: 14. januar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N