Brygger: Pål Mikalsen Rolfsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9D Baltisk porter OG: 1078 FG: 1025 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 44,0 Beregnet farge: 67 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale Malt 5 EBC 5900 g Amber Malt 45 EBC 450 g Chocolate (dehusked) Malt 800 EBC 400 g Crystal Malt 125 EBC 400 g Special B 230 EBC 300 EBC 250 g Rye Malt 6 EBC 6 EBC 800 g [B]Humle og krydder[/B] East Kent Golding 6.5% alpha 15 g 60 minutes East Kent Golding 6.5% alpha 20 g 15 minutes East Kent Golding 6.5% alpha 20 g 1 minutes East Kent Golding 6.5% alpha 45 g 60 minutes [B]Andre ingredienser[/B] Irish Moss Gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1084 Irish Ale Gjærmengde: 1 rør i fire liter starter Informasjon om gjæring: 18-20 grader [B]Kommentarer[/B] Bjarke Knizek Vang er også medbrygger. Monkey Brew [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. desember 2012 Flasket: 14. januar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N