Brygger: Haakon Rui Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,075 FG: 1,016 Mengde vørter: 33,0l Mengde ferdig øl: 26,0l Alkoholstyrke: 7,8% Beregnet IBU: 53,1 Beregnet farge: 88,3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,5 kg Maris Otter, Pale Malt 1,0 kg Flaked Oats 1,0 kg Flaked Wheat 0,9 kg Caramel/Crystal malt (160 EBC) 0,5 kg Chocolate Malt 0,5 kg Roasted Barley 0,4 kg Munich Malt (20 EBC) [B]Humle og krydder[/B] 35,00 g Nugget 60 min 35,00 g Chinook 15 min [B]Andre ingredienser[/B] 10,00 g Irish Moss (10 min) [B]Meskeinformasjon[/B] 27 L vann, 73 grader. Tilsett maltkorn. Temperaturen ble så holdt stabil i 90 min på 65,5 grader. Fly sparge så med 18 L vann på 75,6 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 2 poser tørrgjær Informasjon om gjæring: 2 uker i samme gjæringsdunk. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. januar 2014 Flasket: 24. januar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N