Brygger: Thomas Aasberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1082
FG: 1024
Mengde vørter: 30,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 7,6%
Beregnet IBU: 22,0
Beregnet farge: 49 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
7900g Munich Malt
2200g Pilsner Malt
500g Cara Munich 2
200g Cara Bohemian 200 EBC
200g Carafa Special 1

[B]Humle og krydder[/B]
50g Perle 5% @ 60 min
10g Styrian Golding 4% @ 60 min
30g Mittelfruh 2.9% @ 30 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min @ 63 grader
30 min @ 72 grader
10 min @ 76 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: 4dl slurry
Informasjon om gjæring:
20 dager på 10 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. desember 2016
Flasket: 17. januar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N