Brygger: Thomas Aasberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1082 FG: 1024 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 7,6% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 49 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7900g Munich Malt 2200g Pilsner Malt 500g Cara Munich 2 200g Cara Bohemian 200 EBC 200g Carafa Special 1 [B]Humle og krydder[/B] 50g Perle 5% @ 60 min 10g Styrian Golding 4% @ 60 min 30g Mittelfruh 2.9% @ 30 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min @ 63 grader 30 min @ 72 grader 10 min @ 76 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 4dl slurry Informasjon om gjæring: 20 dager på 10 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. desember 2016 Flasket: 17. januar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N