Brygger: Mats Øksne Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1,072 FG: 1,014 Mengde vørter: 60,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 8,0% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 67 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt(MO): 81% Caramunich 7% Chocolate malt 5.4% Roasted Barley 2.7% Crystal 40l 3.5% [B]Humle og krydder[/B] 0.96g/l Amarillo@ 60 0.96g/l EKG @ 10 0.96g/l EKG @ 5 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Standard mash 66C 60 minutter 75C 15 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Kveik - Gjernes Gjærmengde: 2 packs Informasjon om gjæring: 35c i tre uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. oktober 2017 Flasket: 25. oktober 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N