Brygger: Mats Øksne
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 1,072
FG: 1,014
Mengde vørter: 60,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 8,0%
Beregnet IBU: 22,0
Beregnet farge: 67 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt(MO): 81%
Caramunich 7%
Chocolate malt 5.4%
Roasted Barley 2.7%
Crystal 40l 3.5%

[B]Humle og krydder[/B]
0.96g/l Amarillo@ 60
0.96g/l EKG @ 10
0.96g/l EKG @ 5

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Standard mash 66C 60 minutter
75C 15 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Kveik - Gjernes
Gjærmengde: 2 packs
Informasjon om gjæring:
35c i tre uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. oktober 2017
Flasket: 25. oktober 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N