Brygger: Robert Wikstrand Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10B Lys sterk belgisk ale OG: 1,087 FG: 1,010 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 17,5l Alkoholstyrke: 10,2% Beregnet IBU: 32,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6 kg pilsener malt 1,20 kg vanlig sukker [B]Humle og krydder[/B] 30g Aurura (11,9%) @ 60 min 30g Tettnang (1,7%) @ 10 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min @ 66C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Topphøstet Wy3787 Gjærmengde: 1 dl ca? Informasjon om gjæring: Romtemperatur. [B]Kommentarer[/B] Bruker topphøstet gjær fra en quadrupel brygget rett før. Tilpasset vann etter Gahrs tabell inne på norbrygg forumet. Skulle bruke CaSO4 men tok feil og brukte CaCO3 i stedet. Synes resultatet ble veldig bra. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. desember 2018 Flasket: 8. januar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N