Brygger: Robert Wikstrand
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10B Lys sterk belgisk ale
OG: 1,087
FG: 1,010
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 17,5l
Alkoholstyrke: 10,2%
Beregnet IBU: 32,0
Beregnet farge: 8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6 kg pilsener malt
1,20 kg vanlig sukker

[B]Humle og krydder[/B]
30g Aurura (11,9%) @ 60 min
30g Tettnang (1,7%) @ 10 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min @ 66C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Topphøstet Wy3787
Gjærmengde: 1 dl ca?
Informasjon om gjæring:
Romtemperatur.

[B]Kommentarer[/B]
Bruker topphøstet gjær fra en quadrupel brygget rett før. Tilpasset vann etter Gahrs tabell inne på norbrygg forumet. Skulle bruke CaSO4 men tok feil og brukte CaCO3 i stedet. Synes resultatet ble veldig bra.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. desember 2018
Flasket: 8. januar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N