Brygger: Einar Michelsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12C Flamsk rød OG: 1049 FG: 1010 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 16,0 Beregnet farge: 51 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Malt 3 EBC 4145 g Vienna 7 EBC 3054 g Aroma Malt 150 EBC 1963 g Munich Malt 20 EBC 1309 g Cara Munich I 100 EBC 1636 g Special B 300 EBC 1309 g Wheat Malt 3 EBC 654 g Flaked Wheat 3 EBC 2181 g [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Mittelfruh 2.8 % 165 g [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 70 graders mesk i 60 minutter, hev så til 76 grader i 10 min,skyllevann 80 grader. Kok to timer. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP655 Belgian Sour Gjærmengde: 3 pk. Informasjon om gjæring: Ett år på eikefat [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. februar 2015 Flasket: 15. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F