Brygger: Einar Michelsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12C Flamsk rød
OG: 1049
FG: 1010
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 16,0
Beregnet farge: 51 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner Malt 3 EBC 4145 g  
Vienna 7 EBC 3054 g  
Aroma Malt 150 EBC 1963 g  
Munich Malt 20 EBC 1309 g  
Cara Munich I 100 EBC 1636 g  
Special B 300 EBC 1309 g  
Wheat Malt 3 EBC 654 g  
Flaked Wheat 3 EBC 2181 g

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Mittelfruh 2.8 % 165 g

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
70 graders mesk i 60 minutter, hev så til 76 grader i 10 min,skyllevann 80 grader. Kok to timer.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP655 Belgian Sour 
Gjærmengde: 3 pk.
Informasjon om gjæring:
Ett år på eikefat

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. februar 2015
Flasket: 15. februar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: F