Brygger: Gard W. Karlsnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 6C Imperial IPA) Ekstra ingredienser: Ananas, Nelson Sauvin, brett. og eik OG: 1,074 FG: 1,004 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 9,2% Beregnet IBU: 67,0 Beregnet farge: 19 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7200 g Pilsner Malt (3 EBC) 900 g Crystal malt (120 EBC) 1000 g Demerara sukker (kokes 20 min) [B]Humle og krydder[/B] -60 min: 25 g Nelson Sauvin (13 %) -30 min: 30 g Nelson Sauvin (13 %) -15 min: 30 g Nelson Sauvin (13 %) -5 min: 35 g Nelson Sauvin (13 %) Tørrhumling (60 dager): 80 g Nelson Sauvin (13 %) [B]Andre ingredienser[/B] -15 min: 1 tsk. gjærnæring 1 stk Whirlfloc 1 liter ananasjuice (ikke fra konsentrat) tilsatt ved innmesk. 500 g fersk ananas i biter (tilsatt gjæringskaret, var med der i 60 dager). [B]Meskeinformasjon[/B] Infusjonsmesking: 45 min @ 65 C. Partiskylling @ 78 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001, 715 og 644 Gjærmengde: HHV 1, 1 og 2 rør Informasjon om gjæring: Primærgjæring med WLP001 og 715: 12 dager @ 20 C. Stukket av gjæren og tilsatt WLP644, humle og ananas: 60 dager @ 20 C. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. juni 2013 Flasket: 25. august 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N