Brygger: Jon Sandvik
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2C Märzen
OG: 1052
FG: 1010
Mengde vørter: 42,0l
Mengde ferdig øl: 30,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 15 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6350 gram Weyermann Pilsnermalt
870 gram Weyermann Munich 2
320 gram Weyermann Caramunich 1

[B]Humle og krydder[/B]
25 gram Target 10% pellets  60 min.
70 gram Saaz 3,3%  Hel       20 min.
80 gram Saaz 3,3%  Hel        5 min.

[B]Andre ingredienser[/B]
1 ts. Wyeast gjærnæring 10 min.

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader  80 minutter.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 2206 Bavarian Lager
Gjærmengde: 0,5 liter slurry
Informasjon om gjæring:
22 dager  10 grader.

[B]Kommentarer[/B]
Koketid 90 minutter.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 20. november 2012
Flasket: 4. januar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: F