Brygger: Jon Sandvik Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2C Märzen OG: 1052 FG: 1010 Mengde vørter: 42,0l Mengde ferdig øl: 30,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6350 gram Weyermann Pilsnermalt 870 gram Weyermann Munich 2 320 gram Weyermann Caramunich 1 [B]Humle og krydder[/B] 25 gram Target 10% pellets 60 min. 70 gram Saaz 3,3% Hel 20 min. 80 gram Saaz 3,3% Hel 5 min. [B]Andre ingredienser[/B] 1 ts. Wyeast gjærnæring 10 min. [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader 80 minutter. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 2206 Bavarian Lager Gjærmengde: 0,5 liter slurry Informasjon om gjæring: 22 dager 10 grader. [B]Kommentarer[/B] Koketid 90 minutter. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. november 2012 Flasket: 4. januar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: F