Brygger: Fredrik A. Martinsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8E Moderne porter og stout
OG: 79
FG: 19
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 7,9%
Beregnet IBU: 41,0
Beregnet farge: 70 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt 7 EBC - 4200 g
Brown Malt 50 EBC - 1000 g
Crystal Malt 135 - 600 g
Special B 230 EBC - 200	g
Chocolate Malt - 300 g
Black Malt 1400 EBC - 100 g
Wheat Malt 3 EBC - 100 g
Dry Light Extract 8 EBC - 1000 g

[B]Humle og krydder[/B]
Simcoe 12.4% 25 g 	60 minutes
Simcoe 12.4% 10 g 10 minutes
Simcoe 12.4% 5 g 1	minutes

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
90 min 67 c
15 min 78 c
Speidelmesk

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Conan
Gjærmengde: 4 l starter. Ett rør
Informasjon om gjæring:
2 uker 19 C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: F