Brygger: Fredrik A. Martinsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8E Moderne porter og stout OG: 79 FG: 19 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 7,9% Beregnet IBU: 41,0 Beregnet farge: 70 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt 7 EBC - 4200 g Brown Malt 50 EBC - 1000 g Crystal Malt 135 - 600 g Special B 230 EBC - 200 g Chocolate Malt - 300 g Black Malt 1400 EBC - 100 g Wheat Malt 3 EBC - 100 g Dry Light Extract 8 EBC - 1000 g [B]Humle og krydder[/B] Simcoe 12.4% 25 g 60 minutes Simcoe 12.4% 10 g 10 minutes Simcoe 12.4% 5 g 1 minutes [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 90 min 67 c 15 min 78 c Speidelmesk [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Conan Gjærmengde: 4 l starter. Ett rør Informasjon om gjæring: 2 uker 19 C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: F