Brygger: William Holden
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13G Klassisk norsk hjemmebrygg
OG: 1,070
FG: 1,018
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 6,9%
Beregnet IBU: 5,11
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Kveik frå voss

[B]Humle og krydder[/B]
Perle

[B]Andre ingredienser[/B]
Candysukker

[B]Meskeinformasjon[/B]
Stegmesker 62-65-69 med 20 min hvert steg

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Kveik
Gjærmengde: 1 dl
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 40 grader i 2 døgn

[B]Kommentarer[/B]
Bør drikkes med litt kaldere e  romtemperatur  for å kjenne dei nydelige smakene.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. februar 2016
Flasket: 13. mars 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N