Brygger: William Holden Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13G Klassisk norsk hjemmebrygg OG: 1,070 FG: 1,018 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 6,9% Beregnet IBU: 5,11 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Kveik frå voss [B]Humle og krydder[/B] Perle [B]Andre ingredienser[/B] Candysukker [B]Meskeinformasjon[/B] Stegmesker 62-65-69 med 20 min hvert steg [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Kveik Gjærmengde: 1 dl Informasjon om gjæring: Gjæret på 40 grader i 2 døgn [B]Kommentarer[/B] Bør drikkes med litt kaldere e romtemperatur for å kjenne dei nydelige smakene. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. februar 2016 Flasket: 13. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N